Productafbeelding
Productafbeelding
Productafbeelding
Productafbeelding
Productafbeelding

GH-S1 Over-Ear Stereo Gaming Headset

-NEXT-GEN AUDIO: audio-oplossing voor gaming en muziek die uitzonderlijke audiokwaliteit levert. Dompel jezelf dieper onder in je favoriete games: voel de intensiteit, ervaar een uitstekende akoestiek en leef het spel.

-MOOI ONTWERP: met een in-line volumeregeling en praktische headsetsplitter transformeert u uw 3,5 mm gecombineerde hoofdtelefoon / microfoon-poort in twee afzonderlijke poorten, zodat u altijd op de hoogte blijft van uw spel.

– ULTIEM COMFORT: Geavanceerd ergonomisch headsetontwerp biedt een zachte, matte afwerking, verbeterde duurzaamheid en een uiterst comfortabel oorschelpontwerp voor de perfecte pasvorm. Het vurige rode en zwarte gevlochten koord blijft klitvast, hoe intens de actie ook is.

-GEBOUWD OM TE WINNEN: eersteklas materialen, uitstekend vakmanschap en verbeterde duurzaamheid geven u een fantastisch spelvoordeel. De gaming-headset levert omni-directionele stereogeluid en een uitstekende microfoon, zodat u nooit hoeft te settelen.

-MULTI-PLATFORM: Werkt direct op Mac OS en Windows, geen stuurprogramma’s vereist. Besteed minder tijd aan de installatie en meer tijd aan het domineren van de concurrentie.

Uitverkocht

13.00

Uitverkocht