Voordelig en betrouwbaar

Retourkans.nl is de organisatie van ons Service & Trade Center, dat retourgoederen van bedrijven verwerkt, die zaken doen via het internet. Wij zijn gevestigd in Veendam. Gezien de groei van de verkoop de afgelopen jaren via het internet en zeker ook door de sterke groei vanaf de corona periode, wordt de verwerking van de goederen steeds omvangrijker.

De werkzaamheden van het Service & Trade Center zijn als volgt te omschrijven:

  • Ontvangst van de goederen en ingangscontrole.
  • Verwerking van de goederen.
  • Testen van de goederen.
  • Categoriseren van de goederen.
  • Rapportage.
  • Verkoop van de producten.

Wij zullen uitsluitend goederen verkopen van gerenommeerde bedrijven, producten die nieuw of vrijwel nieuw zijn, maar altijd compleet, in de originele verpakking en volledig getest. De producten zijn omschreven in onze webshop van Retourkans.nl  Uiteraard zijn de prijzen zeer competitief. De gehele afwikkeling van uw opdracht zal door ons worden uitgevoerd. Binnenkort zullen wij onze diensten uitbreiden met een call center, waar eindgebruikers hun eventuele vragen kunnen stellen.

Met alle partners willen wij een persoonlijk gesprek. In deze periode van corona, kiezen wij vaak voor de digitale weg, zoals Teams, Zoom, Skype enz. Wij kunnen in deze gesprekken onze proposities toelichten, de continuïteit van de samenwerking bespreken enz. enz.

Bel ons als jullie belangstelling hebben, wij verheugen ons op de samenwerking.

Retourkans 
Cereslaan 2 
9641 MJ Veendam  

KVK: 81150326 
BTW: NL002749789B67
IBAN: NL40 KNAB 0405811489

Terug naar boven